Bölümümüzün İşletmede Mesleki Eğitim (KOOP Eğitim Modeli)

Bölümümüzün İşletmede Mesleki Eğitim (KOOP Eğitim Modeli) kapsamında 2022-2023 Eğitim/Öğretim yılı Güz Döneminde, uzun dönem stajlarını SEFT Mühendislik’te tamamlayan öğrencimiz Semih Korkmaz ve SANMAR Tersanesi’nde tamamlayan öğrencimiz Emircan Özyurt bölümümüzü en iyi şekilde temsil ettiler ve deneyimlerini de son sınıf öğrencilerimiz ile yaptığımız sınav sonrası sıcağı sıcağına paylaştılar.

11. Ulusal Gemi ve Yat Tasarımı Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu

Gemi, Yat ve Hizmetleri ihracatçılar Birliği tarafından düzenlenen 11.Ulusal Gemi ve Yat Tasarımı Yarışması Ödül Töreni’nde öğrencilerimiz her sene olduğu gibi yine damgasını vurdu. “Yeni nesil koster gemisi tasarımı”konulu bu yarışmada öğrencilerimiz inovatif, yenilikçi ve çevreci tasarımları ile 1.lik, 2.lik , 3.lük ve jüri özel ödüllerine layık görüldüler. Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ın da katıldığı bu törende üniversitemizi ve fakültemizi gururlandıran öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bölüm Başkanlığı