Borusan Genç Yetenek ve Alpha Staj Programı 2024

Borusan Genç Yetenek ve Alpha Staj Programı'nın yeni döneminin başladı!

Staj için: Lisans programlarının 3. Ve 4. Sınıfta olan; lisansüstü programlarında da eğitimine devam eden adaylarımızın başvurularını kabul edebiliyoruz. Ders programını ayarlayarak haftanın en az 2-3 günü bizimle olmasını bekliyoruz.

Genç Yetenek için ise: 2023 yılında, 2024 Ocak ayında mezun olmuş veya 2024 Haziran ayında mezun olacak; lisansüstü programlarının son senesinde olan adaylarımızın başvurularını kabul edebiliyoruz. Program sonunda performansa ve uygunluğa göre iş başı yapabilecek durumda olması önemli.

Adaylarımızdan genel beklentilerimiz ise; iyi derecede İngilizce bilmeleri, zorlukları sevmeleri ve çözüm odaklı olmalarıdır.

Daha büyük kitlelere sesimizi duyurup aradığımız ALPHA’larımıza ulaşmamıza destek olabilmenizi çok isteriz. Bu nedenle ilanımızın ve afişlerimizin kendi hesaplarınız tarafından öğrencilerinize ulaştırılması konusunda desteklerinizi rica ederiz.

İlan ve afişimize ekten ulaşabilirsiniz. Eğer farklı ölçülerde görsellere ihtiyacınız olursa bizden talep edebilirsiniz.

Başvuru Linkimiz: (Şu anda sadece genç yetenek ilanımız aktiftir, Mart sonunda staj ilanımız da yayında olacaktır)

Alpha Young Talent Program 2024 | Borusan (peoplise.com)

Gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği bölümünde okuyan öğrenciler bu süreç ile ilgileniyorsa başvurularını yapabilirler.