Ana içeriğe atla

2023-2024 Yaz Okulunda YTÜ İçinden Farklı Bölüm Veya Üniversiteden Ders Almak İsteyen Gemi İnşaat Öğrencileri İçin

2023-2024  YAZ OKULUNDA

YTÜ İÇİNDEN FARKLI BÖLÜM VEYA ÜNİVERSİTEDEN DERS ALMAK İSTEYEN GEMİ İNŞAAT ÖĞRENCİLERİ İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LİNK ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR. AYRICA AŞAĞIDA İSTENEN BELGELERİN BAŞVURU FORMUNA YÜKLENMESİ GEREKMEKTEDİR.

BAŞVURU LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ders Almak İsteyen Öğrencilerden İstenen Belgeler

* Dilekçe Formu

* Onaylı ders içeriği

YAZ OKULUNDAN DERS ALMAK İÇİN DİLEKÇE VEREN ANCAK HERHANGİ BİR SEBEPLE DERSİ ALMAKTAN VAZGEÇEN ÖĞRENCİLERİN, İPTAL DİLEKÇELERİNİ DERSLERİN BAŞLANGICINDAN İTİBAREN İKİ HAFTA İÇERİSİNDE BÖLÜME VERMELERİ GEREKMEKTEDİR. AKSİ DURUMDA DERSİ ALMIŞ VE F0 İLE KALMIŞ OLARAK SİSTEMLERİNE İŞLENİLECEKTİR.

Bölümümüz öğrencileri 2023-2024 Yaz Okulunda aşağıdaki üniversitelerden ders alabilirler.

Öğrencilerimizin; aşağıda belirtilen üniversitelerden almak istedikleri derslere ait onaylı ders içeriklerini, bölümde saydırmak istedikleri dersin ilgili koordinatörü veya dersi veren öğretim üyesinin yazılı uygunluk beyanlarını aldıktan sonra bölüm sekreterliğine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

NOT:

*** SERVİS DERSLERİNİN DERS ONAYI İÇİN İLGİLİ BÖLÜMLER İLE İRTİBATA GEÇİLMELİDİR.

*** HERHANGİ BİR DERS İÇİN ONAYLI DERS İÇERİĞİNİN VE UYGUNLUK BEYANININ BİR DEFA ALINMIŞ OLMASI YETERLİDİR.

YAZ OKULUNDA DERS ALINABİLECEK ÜNİVERSİTELER

1. İstanbul Teknik Üniversitesi (İstanbul)
  2. Marmara Üniversitesi (İstanbul)
  3. Anadolu Üniversitesi / Eskişehir Teknik Üniversitesi (Eskişehir)