2021-2022 Bahar YY. Bitirme Çalışması ve Proje TeslimiTüm Duyurular
MAY

2021-2022 Bahar YY. Bitirme Çalışması ve Proje Teslimi

2021-2022 Bahar YY. Bitirme Çalışması ve Proje teslimi yapacak öğrencilerin dikkatine!

Bitirme Çalışması ve Proje son teslim tarihi 06.06.2022 Pazartesi mesai bitimine kadardır.

Bitirme Çalışması (1 Adet) ve Sunum Posteri (1 Adet) basılı halini Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir. Bitirme Çalışmasının PDF hali linkte yer alan forma yüklenecektir.

Grup çalışması şeklinde Bitirme Çalışması yapan öğrenciler 1 kopya teslim ve 1 adet PDF yüklemesi yapmaları yeterlidir.

NOT: Bitirme Çalışmaları hem basılı hem online, aşağıda yer alan projeler ise yalnızca online olarak aşağıdaki form yoluyla Bölüme iletilecektir.

Hem bitirme tezi, hem proje çalışması teslimi yapacak öğrenciler tez ve projeleri için iki ayrı giriş yapacaklardır.

Poster yalnızca bitirme tezleri için gereklidir.

GIM2062 ARAŞTIRMA PROJESİ

GIM3422 YAT TASARIMI